Företag

Smärta på jobbet

Ett företags viktigaste resurs är dess personal – mår inte personalen bra så gör inte heller företaget det. Detta genom en ökad sjukfrånvaro och minskad arbetseffektivitet.

Smärta på jobbet är något som är vanligt förekommande i Sverige. Statistik från Sahlgrenska Akademin visar att 35-40 % av den kvinnliga arbetande befolkningen har ont i övre rygg och nacke. Hos den manliga arbetande delen av befolkningen ligger denna siffra på strax över 25 %.

Då arbetsgivaren är skyldig att under de första 14 dagarna betala ut sjuklön kan kostnaderna för ett företag med hög sjukfrånvaro snabbt bli stora. Det är här pengar kan sparas genom att ha ett skräddarsytt friskvårdsavtal knutet till företaget!

Så hjälper jag er

Som legitimerad naprapat på Ryggpraktiken i Enköping och Hallstahammar jobbar jag
mycket ute mot företag för att kunna jobba med smärtproblematiken på plats, hjälpa personalen förebygga sin smärta samt gå igenom ergonomin på arbetsplatsen.

Möjligheten till naprapatisk behandling på jobbet är något som är väldigt uppskattat hos
personalen. Många som har svårt att komma ifrån och gå på behandling på sin fritid får nu möjlighet att ta tag i sin problematik.

Avdragsgillt

Naprapati är dessutom avdragsgillt för arbetsgivaren när det gäller förebyggande eller rehabiliterande behandling och som anställd slipper du någon förmånsbeskattning.

Detta går att läsa mer om på Skatteverkets hemsida.

Lär dig mer om ergonomi & träning

Jag erbjuder även föreläsningar inom ergonomi och träning för att öka medvetenheten hos personalen om vad de kan göra själva för att jobba med sin smärtproblematik och må bättre över lag.

Boka tid

För bokning av tid eller övriga funderingar, ring eller maila!